Over ons

Vanuit een jarenlange zeer betrokkenheid bij de beveiliging van High Risk corporate cliënten, bedrijven en families hebben we kansen benut om binnen de persoonlijke betrokkenheid steeds meer beveiligingswensen en eisen in te vullen. We zijn een kleine organisatie met een groot netwerk waardoor we in alle facetten van de Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische factoren op een efficiënte en fijne wijze, onze cliënten van dienst kunnen zijn.  

Het 6 stappen Security plan

01.

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en zetten uiteen welke producten en diensten van LETAC Security Management (LSM) hierbij aansluiten.
02.

Audit en Analyse

Vervolgens plannen we een security Audit in. Hierin brengen we uw situatie gedetailleerd in kaart en kijken hoe veilig uw woning(en) en kantoren zijn. Ook uw verplaatsingen worden tegen het licht gehouden.
03.

Verslag

Op basis van de security Audit ontvangt u een rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Deze worden vervolgens uitgewerkt in een stappenplan eventueel aangevuld met een Programma van Eisen en offertes.
04.

Implementatie

Na goedkeuring van het stappenplan en de offertes wordt gestart met de implementatie van de verbeteringen. LSM begeleidt de werkzaamheden en informeert u regelmatig.
05.

Controle & optimalisatie

Als de werkzaamheden afgerond zijn controleert LSM of alle uitgevoerde werkzaamheden op de juiste manier zijn uitgevoerd.
06.

Duurzame relatie

LSM Blijft graag het aanspreekpunt voor al uw veiligheidszaken. Omdat we de situatie inmiddels in detail kennen kunnen we zeer (kosten) efficiënte manier van beveiligen voor u verzorgen.

Waarom kiezen voor LETAC Security Management?

Betrokkenheid en integriteit

Afhankelijk van de gekozen dienstverlening welke maatwerk ten aanzien van het risico en overige factoren ten grondslag ligt, een Security Management Overeenkomst worden opgemaakt.

LETAC is de medeoprichter van de HSR alarmcentrale in Geldrop waarin we in 2001 de centralisten en management getraind hebben tot de VIP/HIGH Risk dienstverlening van vandaag. 

Plan direct een vrijblijvend gesprek

De eerste stap begint altijd met een kennismaking. Vraag daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.